Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of Oil Type on Formation, Structure and Thermal Properties of γ-oryzanol and β-sitosterol-Based Organogels Calligaris, Sonia
2013
9 1 p. 69-75
artikel
2 Effect of Pectin Type on Association and pH Stability of Whey Protein—Pectin Complexes Salminen, Hanna
2013
9 1 p. 29-38
artikel
3 Impact of Lauric Arginate Application Form on its Antimicrobial Activity in Meat Emulsions Terjung, Nino
2013
9 1 p. 88-98
artikel
4 Kinetics of Colour Development of Molten Glucose, Fructose and Sucrose at High Temperatures Luna, María Paz
2013
9 1 p. 61-68
artikel
5 Moisture Sorption Isotherms of Broccoli Interpreted with the Flory-Huggins Free Volume Theory Jin, X.
2013
9 1 p. 1-9
artikel
6 Physical Property Changes in Raw and Roasted Almonds during Gastric Digestion In vivo and In vitro Bornhorst, Gail M.
2013
9 1 p. 39-48
artikel
7 Protein Modifications in High Protein-Oil and Protein-Oil-Sugar Systems at Low Water Activity Potes, Naritchaya
2013
9 1 p. 49-60
artikel
8 The Effect of pH and Heat Pre-Treatments on the Physicochemical and Emulsifying Properties of β-lactoglobulin Lam, Ricky S. H.
2013
9 1 p. 20-28
artikel
9 The Physical and Linear Viscoelastic Properties of Fresh Wet Foams Based on Egg White Proteins and Selected Hydrocolloids Ptaszek, Paweł
2013
9 1 p. 76-87
artikel
10 Water Distribution in Bacterial Spores: A Key Factor in Heat Resistance Tiburski, Julia Hauck
2013
9 1 p. 10-19
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland