Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of pH and Heat Pre-Treatments on the Physicochemical and Emulsifying Properties of β-lactoglobulin
 
 
Titel: The Effect of pH and Heat Pre-Treatments on the Physicochemical and Emulsifying Properties of β-lactoglobulin
Auteur: Lam, Ricky S. H.
Nickerson, Michael T.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 9 (2013) nr. 1 pagina's 20-28
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland