Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Lauric Arginate Application Form on its Antimicrobial Activity in Meat Emulsions
 
 
Titel: Impact of Lauric Arginate Application Form on its Antimicrobial Activity in Meat Emulsions
Auteur: Terjung, Nino
Loeffler, Myriam
Gibis, Monika
Salminen, Hanna
Hinrichs, Jörg
Weiss, Jochen
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 9 (2013) nr. 1 pagina's 88-98
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland