Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Current Research of Interest to Culinary Educators and Culinarians La Lopa, Joseph “Mick”
2008
6 1 p. 24-29
artikel
2 Efficacy of HACCP-Based Food Handling Training Program for Front-Line Foodservice Workers: A Report on a Collaborative Work Between Regulatory Agencies and Academia Ashraf, Hea-Ran L.
2008
6 1 p. 63-76
artikel
3 Identifying Unethical Academic Behaviors of Students Studying Food Service, Hospitality, Tourism and Culinary Arts Calvert, Charles L.
2008
6 1 p. 30-39
artikel
4 Marketing Locally Harvested Shrimp to South Carolina Coastal Visitors: The Development of a Culinary Tourism Supply Chain Deale, Cynthia
2008
6 1 p. 5-23
artikel
5 Understanding the Heat—Mentoring: A Model for Nurturing Culinary Talent Mac Con Iomaire, Mairtin
2008
6 1 p. 43-62
artikel
6 Web Sites of Interest to Culinarians and Culinary Educators Frash, Robert E.
2008
6 1 p. 40-42
artikel
7 What is the Role of the Chef in Contemporary Society? Hegarty, Joseph
2008
6 1 p. 1-4
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring