Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Marketing Locally Harvested Shrimp to South Carolina Coastal Visitors: The Development of a Culinary Tourism Supply Chain
 
 
Titel: Marketing Locally Harvested Shrimp to South Carolina Coastal Visitors: The Development of a Culinary Tourism Supply Chain
Auteur: Deale, Cynthia
Norman, William C.
Jodice, Laura W.
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 1 pagina's 5-23
Jaar: 2008-04-28
Inhoud: This exploratory research investigated the connection between sales of shrimp at dockside retail establishments or by shrimp fishermen direct to the consumer, as well as the development of an effective culinary tourism supply chain for shrimp. Data from the South Carolina Coastal Tourism Survey (2004) were examined and the connection between wild, locally caught shrimp and tourism in South Carolina was investigated. Multiple regression analyses were conducted to determine the influence of 28 shrimp attributes on five different shrimp-tourism distribution options and revealed that four different combinations of shrimp attributes significantly influenced the food supply chain scenarios.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring