Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the Heat—Mentoring: A Model for Nurturing Culinary Talent
 
 
Titel: Understanding the Heat—Mentoring: A Model for Nurturing Culinary Talent
Auteur: Mac Con Iomaire, Mairtin
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 1 pagina's 43-62
Jaar: 2008-04-28
Inhoud: What is the role of work-placement mentoring in nurturing the next generation of Culinarians in order to improve the culinary profession? Is fear and intimidation acceptable in a professional kitchen? What is meant by professional kitchen? Can the reasons behind the high levels of staff turnover in kitchens be identified? What is meant by the term mentoring? In this article I hope to address these questions, and to discuss mentoring as a model for nurturing culinary talent. I draw upon both personal experiences and those of students who have experienced mentoring as part of the Professional Internship Module of the BA in Culinary Arts in the Dublin Institute of Technology to support my position.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring