Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Assessment of the potential bread baking quality of New Zealand wheats by RP-HPLC of glutenins
Sutton, K.H.
1989
10
2
p. 113-121
9 p.
artikel
2
Effects of baking on polysaccharides in white bread fractions
Westerlund, E.
1989
10
2
p. 149-156
8 p.
artikel
3
Effects of baking on protein and aqueous ethanol-extractable carbohydrate in white bread fractions
Westurlund, E.
1989
10
2
p. 139-147
9 p.
artikel
4
Enzymes from rain-damaged and laboratory-germinated wheat I. Effects on product quality
Edwards, Rosemary A.
1989
10
2
p. 157-167
11 p.
artikel
5
Preparation of monoclonal antibodies against specific gliadin proteins and preliminary investigation of their ability to discriminate cereal cultivars
Dawood, M.R.
1989
10
2
p. 105-112
8 p.
artikel
6
Some effects of non-endosperm components of wheat and of added gluten on wholemeal bread microstructure
Gan, Z.
1989
10
2
p. 81-91
11 p.
artikel
7
The contribution of flour components to the structure of injera, an Ethiopian fermented bread made from tef (Eragrostis tef)
Parker, Mary L.
1989
10
2
p. 93-104
12 p.
artikel
8
The effect of pH and NaCl content on starch gel ageing. A study by differential scanning calorimetry and rheology
Russell, P.L.
1989
10
2
p. 123-138
16 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland