Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of the potential bread baking quality of New Zealand wheats by RP-HPLC of glutenins Sutton, K.H.
1989
10 2 p. 113-121
9 p.
artikel
2 Effects of baking on polysaccharides in white bread fractions Westerlund, E.
1989
10 2 p. 149-156
8 p.
artikel
3 Effects of baking on protein and aqueous ethanol-extractable carbohydrate in white bread fractions Westurlund, E.
1989
10 2 p. 139-147
9 p.
artikel
4 Enzymes from rain-damaged and laboratory-germinated wheat I. Effects on product quality Edwards, Rosemary A.
1989
10 2 p. 157-167
11 p.
artikel
5 Preparation of monoclonal antibodies against specific gliadin proteins and preliminary investigation of their ability to discriminate cereal cultivars Dawood, M.R.
1989
10 2 p. 105-112
8 p.
artikel
6 Some effects of non-endosperm components of wheat and of added gluten on wholemeal bread microstructure Gan, Z.
1989
10 2 p. 81-91
11 p.
artikel
7 The contribution of flour components to the structure of injera, an Ethiopian fermented bread made from tef (Eragrostis tef) Parker, Mary L.
1989
10 2 p. 93-104
12 p.
artikel
8 The effect of pH and NaCl content on starch gel ageing. A study by differential scanning calorimetry and rheology Russell, P.L.
1989
10 2 p. 123-138
16 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland