Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effects of baking on protein and aqueous ethanol-extractable carbohydrate in white bread fractions
 
 
Titel: Effects of baking on protein and aqueous ethanol-extractable carbohydrate in white bread fractions
Auteur: Westurlund, E.
Theander, O.
Åman, P.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 10 (1989) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland