Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the potential bread baking quality of New Zealand wheats by RP-HPLC of glutenins
 
 
Titel: Assessment of the potential bread baking quality of New Zealand wheats by RP-HPLC of glutenins
Auteur: Sutton, K.H.
Hay, R.L.
Griffin, W.B.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 10 (1989) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland