Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The effect of pH and NaCl content on starch gel ageing. A study by differential scanning calorimetry and rheology
 
 
Titel: The effect of pH and NaCl content on starch gel ageing. A study by differential scanning calorimetry and rheology
Auteur: Russell, P.L.
Oliver, G.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 10 (1989) nr. 2 pagina's 16 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland