Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterization of Lactobacillus helveticus phage resistant mutants by RAPD fingerprints and phenotypic parameters Quiberoni, A

31 8 p. 537-542
artikel
2 Chemical and enzymatic modification of butterfat and butterfat-canola oil blends Marangoni, A.G

31 8 p. 595-599
artikel
3 Effects of blanching and calcium infiltration on PPO activity, texture, microstructure and kinetics of osmotic dehydration of apple tissue del Valle, J.M.

31 8 p. 557-569
artikel
4 Membrane process for premium quality expeller-pressed vegetable oils Subramanian, R

31 8 p. 587-593
artikel
5 Modified atmosphere packaging affects the incidence of cold storage disorders and keeps ‘flat' peach quality Fernández-Trujilio, J.P

31 8 p. 571-579
artikel
6 Polyphenoloxidase activity and color changes during storage of high hydrostatic pressure treated avocado puree López-Malo, A.

31 8 p. 549-556
artikel
7 Process yield, colour and sensory quality of smoked Atlantic salmon (Salmo salar) in relation to raw material characteristics Bencze Rørå, Anna Maria

31 8 p. 601-609
artikel
8 Sorbate–nitrite reactions in meat products Binstok, G

31 8 p. 581-585
artikel
9 Synergistic interaction between κ-carrageenan isolated from Hypnea charoides Lamouroux and galactomannan on its gelation Tako, Masakuni

31 8 p. 543-548
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland