Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Polyphenoloxidase activity and color changes during storage of high hydrostatic pressure treated avocado puree
 
 
Titel: Polyphenoloxidase activity and color changes during storage of high hydrostatic pressure treated avocado puree
Auteur: López-Malo, A.
Palou, E.
Barbosa-Cánovas, G.V.
Welti-Chanes, J.
Swanson, B.G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 31 () nr. 8 pagina's 549-556
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland