Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Current Research of Interest to Culinary Educators and Culinarians
La Lopa, Joseph “Mick”
2008
6
1
p. 24-29
artikel
2
Efficacy of HACCP-Based Food Handling Training Program for Front-Line Foodservice Workers: A Report on a Collaborative Work Between Regulatory Agencies and Academia
Ashraf, Hea-Ran L.
2008
6
1
p. 63-76
artikel
3
Identifying Unethical Academic Behaviors of Students Studying Food Service, Hospitality, Tourism and Culinary Arts
Calvert, Charles L.
2008
6
1
p. 30-39
artikel
4
Marketing Locally Harvested Shrimp to South Carolina Coastal Visitors: The Development of a Culinary Tourism Supply Chain
Deale, Cynthia
2008
6
1
p. 5-23
artikel
5
Understanding the Heat—Mentoring: A Model for Nurturing Culinary Talent
Mac Con Iomaire, Mairtin
2008
6
1
p. 43-62
artikel
6
Web Sites of Interest to Culinarians and Culinary Educators
Frash, Robert E.
2008
6
1
p. 40-42
artikel
7
What is the Role of the Chef in Contemporary Society?
Hegarty, Joseph
2008
6
1
p. 1-4
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland