Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bleaching of sugar cane juice using a food-grade adsorber resin and explained by a kinetic model describing the variation in time of the content of adsorbate Cruz-Tirado, JP
2018
24 3 p. 264-274
artikel
2 Composition of legume soaking water and emulsifying properties in gluten-free bread Huang, San
2018
24 3 p. 232-241
artikel
3 Contamination sources, biofilm-forming ability and biocide resistance of Staphylococcus aureus in tilapia-processing facilities Vázquez-Sánchez, Daniel
2018
24 3 p. 209-222
artikel
4 Effect of pear apple and date fibres incorporation on the physico-chemical, sensory, nutritional characteristics and the acceptability of cereal bars Bchir, Brahim
2018
24 3 p. 198-208
artikel
5 Hydrothermal grain pre-processing and ultra-fine milling for the production of durum wheat flour fractions with high nutritional value Ciccoritti, Roberto
2018
24 3 p. 242-250
artikel
6 New antioxidant treatment with yerba mate (Ilex paraguariensis) infusion for fresh-cut apples: Modeling, optimization, and acceptability Rodríguez-Arzuaga, Mariana
2018
24 3 p. 223-231
artikel
7 Quality characteristics of sauerkraut fermented by using a Lactobacillus paracasei starter culture grown in tofu whey Joyce, Olatunji T
2018
24 3 p. 187-197
artikel
8 Quality characteristics of wheat flour dough and bread containing grape pomace flour Šporin, Monika
2018
24 3 p. 251-263
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland