Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics of wheat flour dough and bread containing grape pomace flour
 
 
Titel: Quality characteristics of wheat flour dough and bread containing grape pomace flour
Auteur: Šporin, Monika
Avbelj, Martina
Kovač, Boris
Možina, Sonja Smole
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 3 pagina's 251-263
Jaar: 2018-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland