Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Bleaching of sugar cane juice using a food-grade adsorber resin and explained by a kinetic model describing the variation in time of the content of adsorbate
 
 
Titel: Bleaching of sugar cane juice using a food-grade adsorber resin and explained by a kinetic model describing the variation in time of the content of adsorbate
Auteur: Cruz-Tirado, JP
Cabanillas, Arnold
Siche, Raúl
Espina, J
Díaz-Sánchez, Leonardo
Ibarz, Albert
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 3 pagina's 264-274
Jaar: 2018-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland