Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Hydrothermal grain pre-processing and ultra-fine milling for the production of durum wheat flour fractions with high nutritional value
 
 
Titel: Hydrothermal grain pre-processing and ultra-fine milling for the production of durum wheat flour fractions with high nutritional value
Auteur: Ciccoritti, Roberto
Terracciano, Giovanna
Cammerata, Alessandro
Sgrulletta, Daniela
Del Frate, Viviana
Gazza, Laura
Nocente, Francesca
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 3 pagina's 242-250
Jaar: 2018-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland