Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Composition of legume soaking water and emulsifying properties in gluten-free bread
 
 
Titel: Composition of legume soaking water and emulsifying properties in gluten-free bread
Auteur: Huang, San
Liu, Yuling
Zhang, Weihan
Dale, Kylie J
Liu, Silu
Zhu, Jingnan
Serventi, Luca
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 3 pagina's 232-241
Jaar: 2018-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland