Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Effect of amaranth flour (Amaranthus mantegazzianus) on the technological and sensory quality of bread wheat pasta
Martinez, Cristina S
2014
20
2
p. 127-135
artikel
2
Effect of blanching temperature and dipping time on drying time of broccoli
Doymaz, Ibrahim
2014
20
2
p. 149-157
artikel
3
Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants
Li, Xihong
2014
20
2
p. 99-108
artikel
4
Kinetics of color development of melanoidins formed from fructose/amino acid model systems
EchavarrÃa, AP
2014
20
2
p. 119-126
artikel
5
Methods to obtain protein concentrates from jumbo squid (Dosidicus gigas) and evaluation of their functionality
Galvez-Rongel, A
2014
20
2
p. 109-117
artikel
6
Pectin extraction from quince (Cydonia oblonga) pomace applying alternative methods: Effect of process variables and preliminary optimization
Brown, Valeria AnahÃ
2014
20
2
p. 83-98
artikel
7
Physicochemical and microbial quality of stored green slender pepper treated with different washing solutions and packaging films
Chandra, Dulal
2014
20
2
p. 137-148
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland