Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of amaranth flour (Amaranthus mantegazzianus) on the technological and sensory quality of bread wheat pasta Martinez, Cristina S
2014
20 2 p. 127-135
artikel
2 Effect of blanching temperature and dipping time on drying time of broccoli Doymaz, Ibrahim
2014
20 2 p. 149-157
artikel
3 Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants Li, Xihong
2014
20 2 p. 99-108
artikel
4 Kinetics of color development of melanoidins formed from fructose/amino acid model systems Echavarría, AP
2014
20 2 p. 119-126
artikel
5 Methods to obtain protein concentrates from jumbo squid (Dosidicus gigas) and evaluation of their functionality Galvez-Rongel, A
2014
20 2 p. 109-117
artikel
6 Pectin extraction from quince (Cydonia oblonga) pomace applying alternative methods: Effect of process variables and preliminary optimization Brown, Valeria Anahí
2014
20 2 p. 83-98
artikel
7 Physicochemical and microbial quality of stored green slender pepper treated with different washing solutions and packaging films Chandra, Dulal
2014
20 2 p. 137-148
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland