Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants
 
 
Titel: Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants
Auteur: Li, Xihong
Jiang, Yuqian
Li, Weili
Tang, Yao
Yun, Juan
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 2 pagina's 99-108
Jaar: 2014-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland