Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Effect of amaranth flour (Amaranthus mantegazzianus) on the technological and sensory quality of bread wheat pasta
 
 
Titel: Effect of amaranth flour (Amaranthus mantegazzianus) on the technological and sensory quality of bread wheat pasta
Auteur: Martinez, Cristina S
Ribotta, Pablo D
Añón, María Cristina
León, Alberto E
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 2 pagina's 127-135
Jaar: 2014-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland