Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Analysis of Bioactive Compounds in Seven Citrus Cultivars
Bermejo, A.
2011
17
1
p. 55-62
artikel
2
Bovine Meat Proteins as Potential Precursors of Biologically Active Peptides - a Computational Study based on the BIOPEP Database
Minkiewicz, P.
2011
17
1
p. 39-45
artikel
3
Effect of Processing in Volatiles from a Portuguese Traditional Dry-fermented Ripened Sausage ‘Chouriço Grosso Borba-Estremoz PGI’
Partidário, A.M.
2011
17
1
p. 15-22
artikel
4
Key Aroma Components of a Dry-Cured Sausage with High Fat Content (Sobrassada)
Gianelli, M.P.
2011
17
1
p. 63-71
artikel
5
Quality Changes of Fresh Filled Pasta During Storage: Influence of Modified Atmosphere Packaging on Microbial Growth and Sensory Properties
Sanguinetti, A.M.
2011
17
1
p. 23-29
artikel
6
Review: Freeze Concentration Technology Applied to Dairy Products
Sánchez, J.
2011
17
1
p. 5-13
artikel
7
Spoilage of Sous Vide Cooked Salmon (Salmo salar) Stored Under Refrigeration
Díaz, P.
2011
17
1
p. 31-37
artikel
8
Wheat Bran Stabilization and its Use in the Preparation of High-Fiber Pasta
Sudha, M.L.
2011
17
1
p. 47-53
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland