Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Processing in Volatiles from a Portuguese Traditional Dry-fermented Ripened Sausage ‘Chouriço Grosso Borba-Estremoz PGI’
 
 
Titel: Effect of Processing in Volatiles from a Portuguese Traditional Dry-fermented Ripened Sausage ‘Chouriço Grosso Borba-Estremoz PGI’
Auteur: Partidário, A.M.
Roseiro, C.
Santos, C.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 1 pagina's 15-22
Jaar: 2011-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland