Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Wheat Bran Stabilization and its Use in the Preparation of High-Fiber Pasta
 
 
Titel: Wheat Bran Stabilization and its Use in the Preparation of High-Fiber Pasta
Auteur: Sudha, M.L.
Ramasarma, P.R.
Venkateswara Rao, G.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 1 pagina's 47-53
Jaar: 2011-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland