Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Changes in Phenolic Compounds and Colour Parameters of Red Wine Aged with Oak Chips and in Oak Barrels
Del Alamo Sanza, M.
2004
10
4
p. 233-241
artikel
2
Colour and Moisture Changes during the Manufacture of Iberian Dry-Cured Ham Caused by Some Biotic and Abiotic Factors
Sanabria, C.
2004
10
4
p. 269-275
artikel
3
Effect of Kappa-Carrageenan on the Gelation of Horse Mackerel (T. Murphyi) Raw Paste Surimi-Type
Ortiz, J.
2004
10
4
p. 223-232
artikel
4
Note: Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosa Damascena Flower Extracts
özkan, G.
2004
10
4
p. 277-281
artikel
5
Note: Influence of pH on the Extraction Yield and Functional Properties of Macadamia (Macadamia Integrofolia) Protein Isolates
Bora, P. S.
2004
10
4
p. 263-267
artikel
6
Separation of Mineral Salts and Lactose Solutions through Nanofiltration Membranes
Cuartas, B.
2004
10
4
p. 255-262
artikel
7
Thermodynamics of the Dimensional Changes in the Wheat Kernel during Cooking for Bulgur Production
Bayram, M.
2004
10
4
p. 243-253
artikel
8
Ultra High Pressure Technology and its Use in Surimi Manufacture: An Overview
Tabilo-Munizaga, G.
2004
10
4
p. 207-222
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland