Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in Phenolic Compounds and Colour Parameters of Red Wine Aged with Oak Chips and in Oak Barrels Del Alamo Sanza, M.
2004
10 4 p. 233-241
artikel
2 Colour and Moisture Changes during the Manufacture of Iberian Dry-Cured Ham Caused by Some Biotic and Abiotic Factors Sanabria, C.
2004
10 4 p. 269-275
artikel
3 Effect of Kappa-Carrageenan on the Gelation of Horse Mackerel (T. Murphyi) Raw Paste Surimi-Type Ortiz, J.
2004
10 4 p. 223-232
artikel
4 Note: Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosa Damascena Flower Extracts özkan, G.
2004
10 4 p. 277-281
artikel
5 Note: Influence of pH on the Extraction Yield and Functional Properties of Macadamia (Macadamia Integrofolia) Protein Isolates Bora, P. S.
2004
10 4 p. 263-267
artikel
6 Separation of Mineral Salts and Lactose Solutions through Nanofiltration Membranes Cuartas, B.
2004
10 4 p. 255-262
artikel
7 Thermodynamics of the Dimensional Changes in the Wheat Kernel during Cooking for Bulgur Production Bayram, M.
2004
10 4 p. 243-253
artikel
8 Ultra High Pressure Technology and its Use in Surimi Manufacture: An Overview Tabilo-Munizaga, G.
2004
10 4 p. 207-222
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland