Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Colour and Moisture Changes during the Manufacture of Iberian Dry-Cured Ham Caused by Some Biotic and Abiotic Factors
 
 
Titel: Colour and Moisture Changes during the Manufacture of Iberian Dry-Cured Ham Caused by Some Biotic and Abiotic Factors
Auteur: Sanabria, C.
Martín-Alvarez, P. J.
Carrascosa, A. V.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 10 (2004) nr. 4 pagina's 269-275
Jaar: 2004-08
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland