Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adhesion of Food on Surfaces: Theory, Measurements, and Main Trends to Reduce It Prior to Industrial Drying Frabetti, Ana Caroline Cichella

13 4 p. 884-901
artikel
2 Developments and Advances of High Intensity Pulsed Light and its Combination with Other Treatments for Microbial Inactivation in Food Products Franco-Vega, A.

13 4 p. 741-768
artikel
3 Employing Nanoemulsions in Food Packaging: Shelf Life Enhancement Ahari, Hamed

13 4 p. 858-883
artikel
4 Extraction, Microencapsulation, Color Properties, and Experimental Design of Natural Pigments Obtained by Spray Drying Jiménez-González, Oscar

13 4 p. 769-811
artikel
5 Isochoric Freezing and Its Emerging Applications in Food Preservation Nida, Sundus

13 4 p. 812-821
artikel
6 Teaching Engineering and Food: From Traditional Approaches to a Flipped Course on Gastronomic Engineering Aguilera, José M.

13 4 p. 916-928
artikel
7 The Incorporation of Carotenoids on Ready to Eat Foods Studied Through Their Stability During Extrusion Processing Pinho, L S

13 4 p. 902-915
artikel
8 Walnut Fruit Processing Equipment: Academic Insights and Perspectives Liu, Mingzheng

13 4 p. 822-857
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland