Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Adhesion of Food on Surfaces: Theory, Measurements, and Main Trends to Reduce It Prior to Industrial Drying
 
 
Titel: Adhesion of Food on Surfaces: Theory, Measurements, and Main Trends to Reduce It Prior to Industrial Drying
Auteur: Frabetti, Ana Caroline Cichella
de Moraes, Jaqueline Oliveira
Jury, Vanessa
Boillereaux, Lionel
Laurindo, João Borges
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 884-901
Jaar: 2021-05-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland