Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Developments and Advances of High Intensity Pulsed Light and its Combination with Other Treatments for Microbial Inactivation in Food Products
 
 
Titel: Developments and Advances of High Intensity Pulsed Light and its Combination with Other Treatments for Microbial Inactivation in Food Products
Auteur: Franco-Vega, A.
Reyes-Jurado, F.
González-Albarrán, D.
Ramírez-Corona, N.
Palou, E.
López-Malo, A.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 741-768
Jaar: 2021-04-16
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland