Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Employing Nanoemulsions in Food Packaging: Shelf Life Enhancement
 
 
Titel: Employing Nanoemulsions in Food Packaging: Shelf Life Enhancement
Auteur: Ahari, Hamed
Naeimabadi, Mohammad
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 858-883
Jaar: 2021-05-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland