Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The Incorporation of Carotenoids on Ready to Eat Foods Studied Through Their Stability During Extrusion Processing
 
 
Titel: The Incorporation of Carotenoids on Ready to Eat Foods Studied Through Their Stability During Extrusion Processing
Auteur: Pinho, L S
Rodrigues, C E C
Favaro-Trindade, C S
Campanella, O H
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 902-915
Jaar: 2021-04-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland