Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Overview on the Applications of Typical Non-linear Algorithms Coupled With NIR Spectroscopy in Food Analysis Zareef, Muhammad

12 2 p. 173-190
artikel
2 Classic and Reaction-Diffusion Models Used in Modified Atmosphere Packaging (MAP) of Fruit and Vegetables Badillo, Guillermo M.

12 2 p. 209-228
artikel
3 Foaming Characteristics of Beverages and Its Relevance to Food Processing Deotale, Shweta

12 2 p. 229-250
artikel
4 Manufacturing of Short-Chain Fructooligosaccharides: from Laboratory to Industrial Scale Sánchez-Martínez, María José

12 2 p. 149-172
artikel
5 Microtechnological Tools to Achieve Sustainable Food Processes, Products, and Ingredients Schroën, Karin

12 2 p. 101-120
artikel
6 Novel Sensing Technologies During the Food Drying Process Li, Jing

12 2 p. 121-148
artikel
7 The Influence of Ohmic Heating on Degradation of Food Bioactive Ingredients Salari, Saeed

12 2 p. 191-208
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland