Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Microtechnological Tools to Achieve Sustainable Food Processes, Products, and Ingredients
 
 
Titel: Microtechnological Tools to Achieve Sustainable Food Processes, Products, and Ingredients
Auteur: Schroën, Karin
de Ruiter, Jolet
Berton-Carabin, Claire C.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 101-120
Jaar: 2020-03-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland