Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The Influence of Ohmic Heating on Degradation of Food Bioactive Ingredients
 
 
Titel: The Influence of Ohmic Heating on Degradation of Food Bioactive Ingredients
Auteur: Salari, Saeed
Jafari, Seid Mahdi
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 191-208
Jaar: 2020-03-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland