Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Foaming Characteristics of Beverages and Its Relevance to Food Processing
 
 
Titel: Foaming Characteristics of Beverages and Its Relevance to Food Processing
Auteur: Deotale, Shweta
Dutta, Sayantani
Moses, J. A.
Balasubramaniam, V. M.
Anandharamakrishnan, C.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 229-250
Jaar: 2020-03-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland