Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Accessibility of Transglutaminase to Induce Protein Crosslinking in Gelled Food Matrices - Impact of Membrane Structure
Zeeb, Benjamin
2016
11
2
p. 176-183
artikel
2
Alcohol Stability of Milk from the Perspective of X-Ray Diffractometry
Fagnani, Rafael
2016
11
2
p. 198-205
artikel
3
An Insight into the Role of Glycerol in Chitosan Films
Rivero, S.
2016
11
2
p. 117-127
artikel
4
Application of the Kinetic Triplets and Geometrical Characteristics of Thermal Analysis Curves in Identifying the Main Bioactive Compounds (BC) that Govern the Thermal and Thermo-Oxidative Degradation Mechanism of Aronia melanocarpa (Black Chokeberry)
Janković, Bojan
2016
11
2
p. 128-141
artikel
5
Denaturation and in Vitro Gastric Digestion of Heat-Treated Quinoa Protein Isolates Obtained at Various Extraction pH
Ruiz, Geraldine Avila
2016
11
2
p. 184-197
artikel
6
Encapsulation of β-carotene in Nanoemulsion-Based Delivery Systems Formed by Spontaneous Emulsification: Influence of Lipid Composition on Stability and Bioaccessibility
Zhang, Ruojie
2016
11
2
p. 154-164
artikel
7
Evaluation of Electrostatic Interaction between Lysolecithin and Chitosan in Two-Layer Tuna Oil Emulsions by Nuclear Magnetic Resonance (NMR) Spectroscopy
Kwamman, Yaowapa
2016
11
2
p. 165-175
artikel
8
Food Matrix Effects on Nutraceutical Bioavailability: Impact of Protein on Curcumin Bioaccessibility and Transformation in Nanoemulsion Delivery Systems and Excipient Nanoemulsions
Zou, Liqiang
2016
11
2
p. 142-153
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland