Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
14 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Chemical evaluation of multimixes formulated fromsome local staples for use as complementary foods in Nigeria
N.M. Nnam
2000
55
3
p. 255-263
9 p.
artikel
2
Chemical evaluation of multimixes formulated from some local staples for use as complementary foods in Nigeria
Nnam, N.M.
2000
55
3
p. 255-263
artikel
3
Dietary fiber content of commonly freshand cooked vegetables consumed in India
Farhath Khanum
2000
55
3
p. 207-218
12 p.
artikel
4
Dietary fiber content of commonly fresh and cooked vegetables consumed in India
Khanum, Farhath
2000
55
3
p. 207-218
artikel
5
Hard-to-cook phenomenon in chickpeas (Cicerarietinum L): Effect of accelerated storage on quality
C. Reyes-Moreno
2000
55
3
p. 229-241
13 p.
artikel
6
Hard-to-cook phenomenon in chickpeas (Cicer arietinum L): Effect of accelerated storage on quality
Reyes-Moreno, C.
2000
55
3
p. 229-241
artikel
7
Hemagglutinins in vegetative tissues of Bengal gram
Girija N. Nair
2000
55
3
p. 243-253
11 p.
artikel
8
Hemagglutinins in vegetative tissues of Bengal gram
Nair, Girija N.
2000
55
3
p. 243-253
artikel
9
Nutritional composition and micronutrient status of home made andcommercial weaning foods consumed in Tanzania
T.C.E. Mosha
2000
55
3
p. 185-205
21 p.
artikel
10
Nutritional composition and micronutrient status of home made and commercial weaning foods consumed in Tanzania
Mosha, T.C.E.
2000
55
3
p. 185-205
artikel
11
Nutritional quality of sunflower seed protein fraction extractedwith isopropanol
M. Sen
2000
55
3
p. 265-278
14 p.
artikel
12
Nutritional quality of sunflower seed protein fraction extracted with isopropanol
Sen, M.
2000
55
3
p. 265-278
artikel
13
Optimization of the solid state fermentation processto obtain tempeh from hardened chickpeas (Cicer arietinum L.)
C. Reyes-Moreno
2000
55
3
p. 219-228
10 p.
artikel
14
Optimization of the solid state fermentation process to obtain tempeh from hardened chickpeas (Cicer arietinum L.)
Reyes-Moreno, C.
2000
55
3
p. 219-228
artikel
14 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland