Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Hard-to-cook phenomenon in chickpeas (Cicer arietinum L): Effect of accelerated storage on quality
 
 
Titel: Hard-to-cook phenomenon in chickpeas (Cicer arietinum L): Effect of accelerated storage on quality
Auteur: Reyes-Moreno, C.
Okamura-Esparza, J.
Armienta-Rodelo, E.
Gómez-Garza, R.M.
Milán-Carrillo, J.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 55 (2000) nr. 3 pagina's 229-241
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland