Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the solid state fermentation processto obtain tempeh from hardened chickpeas (Cicer arietinum L.)
 
 
Titel: Optimization of the solid state fermentation processto obtain tempeh from hardened chickpeas (Cicer arietinum L.)
Auteur: C. Reyes-Moreno
C. Romero-Urías
J. Milán-Carrillo
B. Valdéz-Torres
E. Zárate-Márquez
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 55 (2000) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland