Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of emerging non-thermal technologies to sodium reduction in ready-to-eat fish products Monteiro, Maria Lúcia Guerra

71 C p.
artikel
2 Characterization and storage stability of spray dried soy-rapeseed lecithin/trehalose liposomes loaded with a tilapia viscera hydrolysate Sepúlveda, Cindy T.

71 C p.
artikel
3 Editorial Board
71 C p.
artikel
4 Effect of the high-pressure assisted-infusion processing on nutritional and antioxidant properties of mango cubes Lamilla, Carolina Perdomo

71 C p.
artikel
5 Electrospinning as a novel strategy for the encapsulation of living probiotics in polyvinyl alcohol/silk fibroin Wei, Lanlan

71 C p.
artikel
6 Oxidative cross-linking of potato proteins by fungal laccases: Reaction kinetics and effects on the structural and functional properties Li, Mingqin

71 C p.
artikel
7 Preparation and characterization of surimi-based imitation crab meat using coaxial extrusion three-dimensional food printing Kim, Sun Min

71 C p.
artikel
8 Sequential multi-stage extraction of biocompounds from Spirulina platensis: Combined effect of ohmic heating and enzymatic treatment Ferreira-Santos, Pedro

71 C p.
artikel
9 Supercritical CO2 extraction of oil from Arctic charr side streams from filleting processing Semenoglou, Ioanna

71 C p.
artikel
10 The impact of ultrasound decrystallization on enzymatic, antioxidant and antibacterial properties of honey Dżugan, Małgorzata

71 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland