Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The impact of ultrasound decrystallization on enzymatic, antioxidant and antibacterial properties of honey
 
 
Titel: The impact of ultrasound decrystallization on enzymatic, antioxidant and antibacterial properties of honey
Auteur: Dżugan, Małgorzata
Grabek-Lejko, Dorota
Sidor, Ewelina
Tomczyk, Monika
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland