Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
                            Tijdschrift beschrijving Innovative food science and emerging technologies
                            Tijdschrift beschrijving an official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)
 
  Innovative food science and emerging technologies
an official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)
 
 
Titel: Innovative food science and emerging technologies
an official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)
Annotatie: Verschijnt 4× per jaar, later 6x per jaar
Exemplaar met signatuur: e-Depot Elsevier. - De volledige tekst van de artikelen is, indien het tijdschrift beschikbaar is, alleen in te zien in de publieksruimten van de KB.. - AANWEZIG: Jrg. 1 (2000)– - mogelijk incompleet
Onderwerp: Levensmiddelen
Technologie
tijdschriften
voedingsmiddelentechnologie
58.34 levensmiddelentechnologie
Technologie, nijverheid, ambachten
Uitgever: [Oxford] : Elsevier
Volgnummer: 1 van 1
 

 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring