Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the high-pressure assisted-infusion processing on nutritional and antioxidant properties of mango cubes
 
 
Titel: Effect of the high-pressure assisted-infusion processing on nutritional and antioxidant properties of mango cubes
Auteur: Lamilla, Carolina Perdomo
Vaudagna, Sergio R.
Alzamora, Stella M.
Mozgovoj, Marina
Rodriguez, Anabel
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland