Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Characterization of polyphenols in mango puree concentrate by HPLC with diode array and mass spectrometric detection
Schieber, Andreas
2000
1
2
p. 161-166
6 p.
artikel
2
Effect of combined application of high pressure treatment and modified atmospheres on the shelf life of fresh Atlantic salmon
Amanatidou, A
2000
1
2
p. 87-98
12 p.
artikel
3
Effect of high-pressure homogenization on droplet size distributions and rheological properties of model oil-in-water emulsions
Floury, Juliane
2000
1
2
p. 127-134
8 p.
artikel
4
Effect of pH, ethanol addition and high hydrostatic pressure on the inactivation of Bacillus subtilis by pulsed electric fields
Heinz, Volker
2000
1
2
p. 151-159
9 p.
artikel
5
Effects of pulsed electric fields on cell membranes in real food systems
Angersbach, Alexander
2000
1
2
p. 135-149
15 p.
artikel
6
Mechanistic studies on the inactivation of Saccharomyces cerevisiae by high pressure
Brul, S
2000
1
2
p. 99-108
10 p.
artikel
7
The effect of exposure to pressure of 50 MPa on Cheddar cheese ripening
O’Reilly, Ciara E
2000
1
2
p. 109-117
9 p.
artikel
8
Thermal effect in foods during quasi-adiabatic pressure treatments
Otero, L
2000
1
2
p. 119-126
8 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland