Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterization of polyphenols in mango puree concentrate by HPLC with diode array and mass spectrometric detection Schieber, Andreas
2000
1 2 p. 161-166
6 p.
artikel
2 Effect of combined application of high pressure treatment and modified atmospheres on the shelf life of fresh Atlantic salmon Amanatidou, A
2000
1 2 p. 87-98
12 p.
artikel
3 Effect of high-pressure homogenization on droplet size distributions and rheological properties of model oil-in-water emulsions Floury, Juliane
2000
1 2 p. 127-134
8 p.
artikel
4 Effect of pH, ethanol addition and high hydrostatic pressure on the inactivation of Bacillus subtilis by pulsed electric fields Heinz, Volker
2000
1 2 p. 151-159
9 p.
artikel
5 Effects of pulsed electric fields on cell membranes in real food systems Angersbach, Alexander
2000
1 2 p. 135-149
15 p.
artikel
6 Mechanistic studies on the inactivation of Saccharomyces cerevisiae by high pressure Brul, S
2000
1 2 p. 99-108
10 p.
artikel
7 The effect of exposure to pressure of 50 MPa on Cheddar cheese ripening O’Reilly, Ciara E
2000
1 2 p. 109-117
9 p.
artikel
8 Thermal effect in foods during quasi-adiabatic pressure treatments Otero, L
2000
1 2 p. 119-126
8 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland