Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Thermal effect in foods during quasi-adiabatic pressure treatments
 
 
Titel: Thermal effect in foods during quasi-adiabatic pressure treatments
Auteur: Otero, L
Molina-Garcı́a, A.D
Sanz, P.D
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 1 (2000) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland