Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The effect of exposure to pressure of 50 MPa on Cheddar cheese ripening
 
 
Titel: The effect of exposure to pressure of 50 MPa on Cheddar cheese ripening
Auteur: O’Reilly, Ciara E
O’Connor, Paula M
Murphy, Patrick M
Kelly, Alan L
Beresford, Thomas P
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 1 (2000) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland