Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Characterisation of hydrolysate for identifying initial peptide cleavage site of κ-casein by milk coagulating Wrightia tinctoria serine proteases
Rajagopalan, Anusha
115
C
p.
artikel
2
Editorial Board
115
C
p.
artikel
3
Effect of conjugated linoleic acid supplementation on fat globule size in raw milk
Zhang, Menglu
115
C
p.
artikel
4
Influence of prebiotic biopolymers on physicochemical and sensory characteristics of yoghurt
Yu, Daeung
115
C
p.
artikel
5
Interaction between added whey protein ingredients and native milk components in non-fat acidified model systems
Li, Ruifen
115
C
p.
artikel
6
Optimisation of natural sweeteners for sugar reduction in chocolate flavoured milk and their impact on sensory attributes
Mahato, Dipendra Kumar
115
C
p.
artikel
7
The effects of Lactobacillus plantarum combined with inulin on the physicochemical properties and sensory acceptance of low-fat Cheddar cheese during ripening
Zhang, Xiuxiu
115
C
p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland