Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterisation of hydrolysate for identifying initial peptide cleavage site of κ-casein by milk coagulating Wrightia tinctoria serine proteases Rajagopalan, Anusha

115 C p.
artikel
2 Editorial Board
115 C p.
artikel
3 Effect of conjugated linoleic acid supplementation on fat globule size in raw milk Zhang, Menglu

115 C p.
artikel
4 Influence of prebiotic biopolymers on physicochemical and sensory characteristics of yoghurt Yu, Daeung

115 C p.
artikel
5 Interaction between added whey protein ingredients and native milk components in non-fat acidified model systems Li, Ruifen

115 C p.
artikel
6 Optimisation of natural sweeteners for sugar reduction in chocolate flavoured milk and their impact on sensory attributes Mahato, Dipendra Kumar

115 C p.
artikel
7 The effects of Lactobacillus plantarum combined with inulin on the physicochemical properties and sensory acceptance of low-fat Cheddar cheese during ripening Zhang, Xiuxiu

115 C p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland