Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The effects of Lactobacillus plantarum combined with inulin on the physicochemical properties and sensory acceptance of low-fat Cheddar cheese during ripening
 
 
Titel: The effects of Lactobacillus plantarum combined with inulin on the physicochemical properties and sensory acceptance of low-fat Cheddar cheese during ripening
Auteur: Zhang, Xiuxiu
Hao, XinYue
Wang, Haixia
Li, Xiaodong
Liu, Lu
Yang, Wanshuang
Zhao, Mingqi
Wang, Lina
Massounga Bora, Awa Fanny
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland