Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Corrigendum to “Properties and potential food applications of lauric arginate as a cationic antimicrobial” [Int. J. Food Microbiol. Volume 315, 16 February 2020, 108417] Ma, Qiumin

395 C p.
artikel
2 Editorial Board
395 C p.
artikel
3 Growth performance of Listeria monocytogenes and background microbiota from mushroom processing environments Lake, Frank B.

395 C p.
artikel
4 Inactivation of Group I and Group II Clostridium botulinum spores by ultraviolet irradiation in water Assal, Nadia

395 C p.
artikel
5 Lacto-fermented garlic sauce improved the quality and extended the shelf life of lamb meat under the chilled condition Hajar-Azhari, Siti

395 C p.
artikel
6 Prevalence and abundance of Anisakis larvae in ready-to-eat mackerel products in Japan Ohnishi, Takahiro

395 C p.
artikel
7 Resistance of Escherichia coli, Salmonella spp., and Listeria monocytogenes in high and low-acidity juices processed by high hydrostatic pressure Gouvea, Fabiola S.

395 C p.
artikel
8 Reuse of almond by-products: Functionalization of traditional semolina sourdough bread with almond skin Gaglio, Raimondo

395 C p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland