Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Reuse of almond by-products: Functionalization of traditional semolina sourdough bread with almond skin
 
 
Titel: Reuse of almond by-products: Functionalization of traditional semolina sourdough bread with almond skin
Auteur: Gaglio, Raimondo
Tesoriere, Luisa
Maggio, Antonella
Viola, Enrico
Attanzio, Alessandro
Frazzitta, Anna
Badalamenti, Natale
Bruno, Maurizio
Franciosi, Elena
Moschetti, Giancarlo
Sottile, Francesco
Settanni, Luca
Francesca, Nicola
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 395 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland